Termékek ABC sorrendben

divider

Art Proaudio

Az ART zenészeket, mérnököket és hangfelvételért rajongó munkatársakat tömörítő cég. Az 1984-es kezdetek óta azon munkálkodnak, hogy új lehetőségekkel bővítsék az ár/teljesítmény alkotta korlátokat egy olyan innovatív termékskála létrehozásával, amely kielégíti a zenészek minden szükségletét.

ASL Intercom

Az ASL vállalatként azt az egyetlen célt tűzte ki maga elé, hogy strapabíró, megbízható, sokoldalú és kiváló minőségű kommunikációs rendszereket kínáljon rendezvényekhez, közvetítésekhez és hasonló alkalmazásokhoz.

Audix

Az Audix gyárat 1984-ben alapították azzal a célkitűzéssel, hogy kiváló minőségű innovatív termékeket gyártson, amelyek a proffesszionális hangtechnikai piac fejlődéséhez jarul hozzá.

Beyerdynamic

A Beyerdynamic számára a legfontosabb mindig is a természetes hangzás volt. Ez így van már azóta, hogy Eugen Beyer megalapította a céget és célul tűzte ki a lehető legtökéletesebb hangfelvételt és hasonlóan kiváló hangvisszaadást. Az első mérföldkő az 1939-ben általa feltalált dinamikus mikrofon volt, melyet számos másik követett.

Biamp Systems

A Biamp elkötelezett híve a termékfejlesztésnek a vásárlók és az ipari fejlődés érdekében egyaránt. Olyan hálózati rendszereket alakítanak ki, amelyek kevesebb berendezést igényelnek, rövidebb idő alatt és kevesebb felhasznált anyaggal kiépíthetők.

DPA Microphones

A DPA egyetlen célja, hogy a feladatnak megfelelő lehető legkiválóbb mikrofon megoldást nyújtsa – legyen az élő hang, felvétel, színház, vagy műsorszolgáltatás. Az eredmény pedig kivételesen tiszta és részletes hangzású, kiváló specifikációkkal rendelkező, kiemelkedő megbízhatóságot nyújtó, színezetlen és torzításmentes hangot biztosító világszerte elismert termék.

Drawmer

Ha nem is tudunk róla, az elmúlt harminc évben Drawmert hallgatunk csaknem minden alkalommal, amikor bekapcsoljuk a rádiót, TV-t nézünk, vagy koncertre megyünk. A DS201 zajzár 1982-es bemutatkozása óta a Drawmer termékek következetesen megmaradtak a producerek, hangmérnökök és művészek egyértelmű választásának, és mint ilyenek, minden nagyobb stúdióban, élő eseményen és a műsorszórásban megtalálhatók szerte a világban.

Furman

A Furman Series Multi-Stage védelmi rendszere (SMP), a Linear Filtering Technology (LiFT) és Extreme Voltage Shutdown (EVS) technológia, valamint olyan új ipari kivitelt kínál, amelyet kifejezetten professzionális audió/videó területre fejlesztettek ki.Ezek a technológiák együttesen biztosítják mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek a készüléket kétségkívül a világ egyik legfejlettebb feszültségcsúcs elnyomó berendezévé teszik.

JoeCo

A megbízhatóságukról és díjnyertes innovációjukról híres JoeCo termékeket a professzionális felhasználók választják szerte a világon. Akár 64 sávnyi hang rögzítésére vagy lejátszására nyújtanak lehetőséget 24 bit/96 kHz-es felbontásban a megújult Blackbox soksávos hangfelvevők és lejátszók, vagy a DAW-hoz való kapcsolódást biztosítják a Bluebox Workstation Interface Recorderek.

Klark Teknik

Napjainkban a KLARK TEKNIK folytatja az innovatív berendezések tervezését, a hangminőség fejlesztését mind az analóg, mind pedig a digitális jelfeldolgozás területén. A DN9650/52 bemutatásával a KLARK TEKNIK a digitális audió hálózatok közötti űr áthidalására kínált megfelelő megoldást, mint például az AES50 és a Dante, vagy a MADI és a Dante közötti kapcsolat.

Lectrosonics

A cég 1971 óta képviselteti magát a filmiparban, broadcast területen és a színháztechnikában. A Lectrosonics vezeték nélküli mikrofon rendszereket és audió processzorokat nap mint nap használják létfontosságú alkalmazásokban a hangmérnökök, és akik ismerik a cég minőség iránti elhivatottságát, vevőszolgálatát és innovációs tevékenységét. A Lectrosonics egy amerikai gyártó, székhelye Rio Ranchóban, Új Mexikóban található.

Le Mark

A Le Mark csoport az innovatív fejlesztésben, speciális gyártásban és az öntapadós termékek előállításában érdekelt a vállalat alapítása, 1982 óta. A cég számos világszerte ismert márkanevet hozott létre, mint például a Magtape®, Blacktak®, SlipWay™ és Studiotak™, hogy csak a négy legismertebbet említsük.

Midas

Midas analóg és digitális pultokat találunk számos fontos létesítményben, híres turnézó művészeknél, színházakban és koncerttermekben világszerte, valamint olyan különleges és nagyszabású nemzetközi eseményeken, ahol nem lehet kompromisszumot kötni.

MyMix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Optogate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

RME

Az RME termékek nem csupán a profi és fél profi zenészek magas igényeinek felelnek meg, de gyakran referenciaként hivatkoznak rá a felhasználók és tesztelők éppúgy mint a gyártók. Különösen a digitális kártyáik váltak ipari szabvánnyá egyszerűségüknél fogva, kompromisszummentes megbízható hangátvitelüknek köszönhetően. MADI és AES/EBU prémium termékeiket, vagy audió konvertereiket és előerősítőiket neves cégek, műsorszolgáltatók és számtalan zenei stúdió használja.

Syntax

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Wavetool

A Wavetool egyetlen alkalmazásba gyűjti a hangtechnikusok részére szánt eszközöket. Az SCP algoritmus segít megtalálni a furcsa zajok forrását még azelőtt, hogy a kevert anyagba kerülnének. Az azonnali visszajátszással meghallgathatók az előzmények és megvizsgálhatók a zajok..