A rendszer bővítése minősített JoeCo tartozékokkal

A breakout dobozoktól a MADI és Dante opciós kártyákig a JoeCo tartozékok biztosítják a megfelelő eszközöket a rendszer kibővítésére és képességeinek növelésére. Itt találhatók a JoeCo tápegységek, kábelek, elosztók és a rack fülek is.

Breakout box opció a BBR1MP felvevőhöz

2 U magas, rackbe szerelhető csatlakozó panel 24 XLR mama csatlakozóval, valamint USB csatlakozóval. A BBR1MP-hez való csoportkábel mellékelve.

DANTE kártya opció a BBR1MP felvevőhöz

A felhasználó által beszerelhető kártya 24 csatornás Dante be- kimenettel látja el a Blackbox BBR1MP készüléket. A kártya keverőhöz, vagy más felvételi eszközhöz való digitális kimenetet, valósidejű monitorozást, a mikrofon előerősítők jelének mentését, vagy az előre felvett sávok újrajátszását teszi lehetővé. A kártya 24 csatornás Dante bemenetként is alkalmazható, amennyiben a mikrofon előerősítő funkcióra nincs szükség.

MADI kártya opció a BBR1MP felvevőhöz

A felhasználó által beszerelhető kártya 24 csatornás MADI be- kimenettel látja el a Blackbox BBR1MP készüléket. A kártya keverőhöz, vagy más felvételi eszközhöz való digitális kimenetet, valósidejű monitorozást, a mikrofon előerősítők jelének mentését, vagy az előre felvett sávok újrajátszását teszi lehetővé. A kártya 24 csatornás MADI bemenetként is alkalmazható, amennyiben a mikrofon előerősítő funkcióra nincs szükség. Továbbá biztosítja a lehetőséget arra, hogy két BBR1MP készülék kimeneteit egyesítsük 48 csatornányi audió adatot tartalmazó egyetlen MADI kimeneti folyammá.

Tápegység – BBR1MP felvevő

A Blackbox BBR1MP felvevőhöz való tápegység Kycon csatlakozóval és IEC bemenettel.

Tápegység – BBR1

12 V, 2,5 A-es tápegység a 24 csatornás analóg és digitális Blackbox felvevőkhöz és lejátszókhoz. Angol, amerikai, európai és ausztráliai csatlakozókkal van felszerelve.

Tápegység – BBR64

12 V, 2,5 A-es tápegység a 64 csatornás MADI és Dante Blackbox felvevőkhöz és lejátszókhoz. Angol, amerikai, európai és ausztráliai csatlakozókkal van felszerelve.

8-csatornás analóg csoportkábel (3 méter)

Kiváló minőségű analóg csoportkábel 8 darab 6,3 mm-es jack végződéssel. Szimmetrikus bemenetekhez és kimenetekhez, valamint a keverőpult inzert pontjain aszimmetrikus be- és kimenetekhez is használható.

8-csatornás analóg link kábel (40 cm)

Blackbox lejátszók összekötésére és szinkronban futtatására hibajavításhoz.

Lábkapcsoló elosztó doboz

Elosztó doboz 6,3 mm-es jack csatlakozókkal. Lehetővé teszi egy szabványos nyomókapcsoló használatát két, hibajavításhoz összekapcsolt Blackbox Player egyidejű vezérlésére. Lábkapcsoló nincs mellékelve.

Billentyűzet elosztó doboz

Elosztó doboz 6,3 mm-es jack csatlakozókkal. Lehetővé teszi két Blackbox készülék vezérlését egyetlen PS2 billentyűzettel. Billentyűzet nincs mellékelve.

Time kód elosztó doboz

Elosztó doboz 6,3 mm-es jack csatlakozókkal. Egyetlen forrásból származó time kóddal lát el két Blackbox készüléket.

Blackbox rack fülek

1 U méretű rack fülek kiváló minőségű vasból megmunkálva és strapabíró, esztétikus porfestéssel ellátva. A mérete mindössze 44x28x60 mm, a Blackbox felvevő vagy lejátszó bármely oldalára felszerelhető, tökéletesen illeszkedik a rackbe a többi készülék közé. A gyártó 12 hónapos garanciája erre a termékre is vonatkozik. Négy darab M4x12 mm-es lencsefejű csavar szükséges hozzá (nincs mellékelve).