Megbízható soksávos felvételek a turnétól a stúdióig

A Blackbox Recorder volt az első professzionális soksávos felvevő, amely azt a fontos problémát orvosolta, hogy miként lehet számítógép-alapú rendszerrel élő körülmények között dolgozni, és azóta is az egyik legmegbízhatóbb készülék. Turnézó hangmérnököknek nújt támaszt, a legfontosabb broadcast berendezések között szerepel világszerte, a Blackbox Recorder az első a soksávos hangfelvevők listáján.

Modellek

Blackbox BBR1B (szimmetrikus analóg be/kimenetek)

BBR1B – a 24 csatornás BBR1B szimmetrikus be/kimeneteivel megbízható és kiváló minőségű hangfelvételre képes a keverőpult szimmetrikus inzertpontjain, vagy közvetlen kimenetein keresztül.
A csatlakozás 6×25 utas D-sub csatlakozón keresztül történik (alsó sor: bemenetek, felső sor: kimenetek).

Blackbox BBR1A (Lightpipe digitális be/kimenetek)

BBR1A – a 24 csatornás BBR1A ADAT Lightpipe digitális be/kimeneteivel megbízható és kiváló minőségű hangfelvételre képes a Lightpipe (TOSlink) bemenetekkel és kimenetekkel rendelkező digitális keverőpulton keresztül. A Blackbox Recorder bármely Lightpipe csatlakozóval felszerelt A-D konverterhez közvetlenül is csatlakoztatható.

Blackbox BBR1D (AES/EBU) digitális be/kimenetek)

BBR1D – a 24 csatornás Blackbox BBR1D képes kiváló minőségű megbízható soksávos hangfelvételre AES/EBU csatlakozón keresztül közvetlenül a digitális keverőpultról további A-D átalakítás szükségessége nélkül.

Blackbox BBR1U (aszimmetrikus analóg be/kimenetek)

BBR1U – a 24 csatornás Blackbox BBR1U hagyományos analóg keverőpulttal való használatra készült, biztosítja még a legegyszerűbb összeállítás mellett is a lehető legjobb minőségű soksávos felvételt.

Blackbox BBR64-MADI

BBR64MADI – egy újabb előremutató innováció a JoeCo-tól, a BBR64-MADI lehetővé teszi akár 64 csatornás MADI adat felvételét és lejátszását egy olyan készülékkel, amely mindössze 1 U helyet foglal el a rackben.

Blackbox BBR64-DANTE

BBR64DANTE – a Blackbox BBR64-DANTE a Blackbox Recorder díjnyertes megbízhatóságát nyújtja a számtalan világszerte használt Dante hálózat számára akár 64 csatornányi kiváló minőségű hangfelvétellel.

Blackbox BBR1MP

BBR1MP – a díjnyertes Blackbox Recorder technológián alapulva az új Blackbox BBR1MP Recorder önálló, élő, sokcsatornás hangfelvételi megoldást nyújt elsősorban a broadcast hangmérnökök és külsős felvételt készítők igényeinek szem előtt tartásával.

Általános jellemzők:

Mintavételi frekvencia: 44,1 kHz, 48 kHz, 88,2 kHz, 96 kHz
Bitmélység: 16 bit,24 bit
Helyi lemez interfész: USB2
Lemezformátum: FAT32
Fájlformátum: Broadcast WAV (BWAV)
Média: USB2 harddisk (7200 ford/perc ajánlott), USB2 flash drive 200x minimum (kivéve a MADI és DANTE rendszereket, amelyek még igényesebbek az adatsebességre), SHDC (Class 10 a megfelelő adapterrel, kivéve MADI és DANTE)
Monitorozás: 6,3 mm-es jack aljzat, sztereó fejhallgató mix/szóló
Méret: 19“-os rack, 1 U (425 mm x 150 mm x 44 mm)
Tömeg: <2,4 kg

Vezérlés és szinkron

MIDI: 1×5 pólusú DIN (open loop) – MIDI órajel (MTC) és MIDI machine control (MMC) protokoll
LTC: 1×6,3 mm-es jack aljzat, támogatott sebesség: 30 fps, 29,97 drop fps, 29,97 non-drop fps, 25 fps, 24 fps, 23,98 fps
Machine control: 1×9 pólusú D, Sony PII protokoll
Audió órajel szinkron: 2xRCA aljzat AES3/SPDIF formátum
Lábkapcsoló: nyomókapcsoló, az LTC aljzat gyűrűjére kötve
Billentyűzet: 1xmini DIN PS2 csatlakozó, szabványos 102 gombos
Tápfeszültség: 9 V-16 V DC (<25 W), 2,1 mm-es DC bemenet, tápegység mellékelve

Analóg bemenetek:

Szint: -10 dBu/+4 dBu, kapcsolható
Max. bemeneti szint: +22 dBu=0 dBFS
A-D átalakítás: 24 bit, 96 kHz
106 dB S/N, 96 dB THD+N (A súlyozás)