A megbízhatóságukról és díjnyertes innovációjukról híres JoeCo termékeket a professzionális felhasználók választják szerte a világon. Akár 64 sávnyi hang rögzítésére vagy lejátszására nyújtanak lehetőséget 24 bit/96 kHz-es felbontásban a megújult Blackbox soksávos hangfelvevők és lejátszók, vagy a DAW-hoz való kapcsolódást biztosítják a Bluebox Workstation Interface Recorderek, és afelől is biztos lehet a felhasználó, hogy az egyedülálló mentési lehetőségeknek köszönhetően soha nem vész el a felvétel. Minden JoeCo termék kompakt méretű és tartós. Tudjon meg többet az alábbiakból!

Blackbox felvevők

A cég zászlóshajója, a többszörös díjnyertes soksávos felvevő minden professzionális alkalmazáshoz használható a broadcast területtől kezdve a film és TV hangon át a konferenciákig, turnékig és templomokig. Ha biztonságban akarja tudni a hangot, Blackboxra van szüksége.

Tovább

Blackbox lejátszók

A vásárlók igénye szerint lett kialakítva, kritikus fontosságú megbízhatóságot nyújt élő műsorokban való bejátszásoknál, kiállításokon vagy broadcast területen. Szoftverkiegészítőjének köszönhetően a tartalmat könnyen szerkeszthető lejátszási listákba rendezhetjük, triggerelhetjük vagy loopolhatjuk.

Tovább

Bluebox Workstation Interface felvevők

Mindegyik Bluebox Workstation Interface felvevő kiváló minőségű DAW interfész, mindentudó professzionális soksávos hordozható felvevő és egyedülálló backup megoldás, amely biztosítja hogy felvétel soha nem vész el. Csak a Bluebox képes mindhárom alapfunkciót egy kompakt 1 U magas dobozban nyújtani.
Tovább

Távvezérlési lehetőségek

Távvezérlési lehetőségek mind a Blackbox, mind pedig a Bluebox termékek esetében elérhetők a JoeCoRemote alkalmazás használatával iPad-en. A program a hardveres interfészek kombinációjával vezeték nélküli és vezetékes kapcsolatot biztosít minden alkalmazáshoz.

Tovább

prod.pic

Tartozékok

A JoeCo minden kiegészítő berendezése ugyanolyan gondossággal készül és ugyanazt a tartósságot és megbízhatóságot nyújtja, mint az alapgépek. Tekintse meg a splitter kábelek, csoportkábelek és tartalék tápegységek választékát a Blackbox és Bluebox készülékekhez.

Tovább