divider

A cégről

1974-ben Phil és Terry Clarke megalapította a KLARK TEKNIK Research Ltd-t. A tervezéshez és fejlesztéshez való előremutató hozzáállásuk eredményeként lehetővé vált néhány valóban korszakalkotó megoldás létrehozása. Az ő laboratóriumukból került ki a világon az egyik első digitális visszhang és digitális zengető, melyek utódjait a mai napig rendszeresen használják világszerte.

Mindazonáltal a hangszínszabályzó készülékek koncepciója volt az, amely alapjában változtatta meg a professzionális audió területet az egyedülálló módon használható DN370-nel és a világhírű DN360-nal.

Napjainkban a KLARK TEKNIK folytatja az innovatív berendezések tervezését, a hangminőség fejlesztését mind az analóg, mind pedig a digitális jelfeldolgozás területén. A DN9650/52 bemutatásával a KLARK TEKNIK a digitális audió hálózatok közötti űr áthidalására kínált megfelelő megoldást, mint például az AES50 és a Dante, vagy a MADI és a Dante közötti kapcsolat.

A KLARK TEKNIK a maga nemében egyedülálló módon gondoskodik arról, hogy a vásárlók befektetése egy csúcskategóriájú készülék esetében kivételesen hosszú élettartamot és páratlan mértékű értékmegőrzést biztosítson.

Klark Teknik Building

Termékek

DN9696

DN9696

A koncerthang ipar folyamatosan fejlődik. A zenekarokat és előadókat egyre gyakrabban veszik fel koncert CD-re, vagy DVD-re, internetes megjelenés és általános archiválás céljából, mindezek értékes bevételi forrást jelentenek a művészeknek és a szolgáltató cégeknek egyaránt.

Másodsorban a próbaidők csökkentésének igénye miatt a hangmérnököknek úgy kell koncertfelvételt készíteniük, hogy virtuális hangbeállást végeznek. Ezen a művésznek nem szükséges közvetlenül személyesen részt vennie, minden járulékos költség, valamint a hagyományos soundcheckre, vagy próbára szánt folyamat ideje csökken. A virtuális soundcheck időt biztosít a hangmérnök számára a keverés finomítására és a digitális pultok kínálta automatika lehetőségeinek teljes kihasználására.

A koncerthang ipar igényeinek való megfelelés érdekében a KLARK TEKNIK kifejlesztett egy rendkívül könnyen kezelhető, egyszerűen beállítható önálló hard disk felvevő készüléket, a DN9696-ot. Ez a nagyfelbontású hangfelvevő 96 csatornát kínál 96 kHz-en 24 bit felbontásban, hatalmas, kilenc órányi rögzítést biztosító belső tárhellyel. Nincs szükség külső számítógépre, a turnéban történő szállítást nehezen tűrő mindenféle rendszerekre komplikált kábelezéssel, csak egy egyszerű plug and play készülékre Play Stop és Record gombokkal az előlapján.

TA képernyő-alapú szoftver kezelőfelület a felvevő és lejátszó funkciókban való mélyre ható szabályzást tesz lehetővé. A MIDAS digitális audió rendszerek egyedülálló jellemzői köszönnek vissza a DN9696-on belül, például a POP csoportok használata, a sávok editálása, az Input Sheet a sávok gyors elnevezéséhez, valamint a rendszer Dual Operator módban való vezérlése.

A DN9696 mindössze 5U helyet foglal a rackben, nagyon egyszerűen kábelezhető és nem szükséges képzett felvevő technikust fizetni a kezeléséhez. Tulajdonképpen csak a Record, Stop és Play gombok megnyomására van szükség.


Áttekintés

 • Egyszerű kezelőgombok
 • 96 sáv
 • 96 kHz-es hang
 • 24-bites felbontás
 • 9 órányi felvételt biztosító belső tárhely
 • A meghajtó tükrözésének lehetősége
 • BWAV hangfájlok
 • 5U méret


Hálózati híd

(válaszd ki a terméket)

Kettős hálózati híd

Napjainkban számos különféle sokcsatornás digitális audió rendszerrel találkozhatunk. Néhányuk jól megalapozott és hosszú évek óta általánosan használt, mások épp csak megjelentek és versengenek az elismerésért, piaci sikerekért. Különböző protokollok összekapcsolása nehézkes és költséges lehet, gyakran speciális, másra nem használható hardver szükséges hozzá. Különböző audió hálózatok összekapcsolása, amelyek gyakran eltérő mintavételi frekvenciával és órajellel rendelkeznek, bonyolult és drága eljárást igényel. A DN9652 Dual Network Bridge berendezést úgy tervezték, hogy két egymástól eltérő digitális audió hálózati rendszer közös interfészen egyszerűen és megbízhatóan működni tudjon.

A jelenleg használható interfészek:-

 • Audinate Dante
 • Aviom A-Net
 • Cirrus Logic CobraNet
 • Digigram EtherSound
 • MADI (AES10)

A DN9652 Dual Network Bridge támogatja a Cirrus Logic Inc., Lab X Technologies, LLC és Audinate Pty Ltd. által tervezett és gyártott hálózati modulokat.

Órajel szinkronizálás

A DN9652 órajel szinkronizáló rendszere két tartományra oszlik (A és B) mindkét hálózati modul felületen.

Mindegyik hálózati órajel tartományhoz választható:-

 • Külső hálózati órajel
 • Külső hálózati órajel Word Clock szinkronizálással
 • A DN9652 fedélzeti oszcillátora
 • A hálózati modul fedélzeti órajele
 • Választható órajel más hálózati modulból
 • Word Clock bemenet
 • Video Black Burst bemenet
Megjegyzés: a fenti lehetőségek a külső modul jellemzőitől függően korlátozottak lehetnek.

DN9652

Hálózati híd

Napjainkban számos különféle sokcsatornás digitális audió rendszerrel találkozhatunk. Néhányuk jól megalapozott és hosszú évek óta általánosan használt, mások épp csak megjelentek és versengenek az elismerésért, piaci sikerekért. Különböző protokollok összekapcsolása nehézkes és költséges lehet, gyakran speciális, másra nem használható hardver szükséges hozzá. Különböző audió hálózatok összekapcsolása, amelyek gyakran eltérő mintavételi frekvenciával és órajellel rendelkeznek, bonyolult és drága eljárást igényel.

A DN9650 Network Bridge lehetővé teszi az összes Midas digitális pult és Midas digitális I/O berendezés, a KLARK TEKNIK DN9696 nagyfelbontású hangfelvevő készülék és számos egyéb AES50 eszköz egyszerű és megbízható csatlakoztatását több különböző sokcsatornás digitális audió hálózathoz.

A jelenleg használható interfészek:-

 • Audinate Dante
 • Aviom A-Net
 • Cirrus Logic CobraNet
 • Digigram EtherSound
 • MADI (AES10)

A DN9650 Network Bridge támogatja a Cirrus Logic Inc., Lab X Technologies, LLC és Audinate Pty Ltd. által tervezett és gyártott hálózati modulokat.

Órajel szinkronizálás

A DN9650 órajel szinkronizálási rendszere két domainre van osztva, az AES50 tartományt és a külső hálózati tartományt az Asynchronous Sample Rate Converter (ASRC) osztja meg.

AES50 hálózati órajel tartományhoz választható:

 • AES50 Külső hálózati órajel
 • Fedélzeti oszcillátora (AES50 belső órajele)
 • Word Clock bemenet
 • Video Black Burst bemenet

Mindegyik hálózati órajel tartományhoz választható:

 • Külső hálózati órajel
 • Külső hálózati órajel Word Clock szinkronizálással
 • A DN9652 fedélzeti oszcillátora
 • A hálózati modul fedélzeti órajele
 • Választható órajel más hálózati modulból
 • Word Clock bemenet
 • Video Black Burst bemenet
Megjegyzés: a fenti lehetőségek a külső modul jellemzőitől függően korlátozottak lehetnek.

DN9650


AES50 egységek

(válaszd ki a terméket)

 

DN9620

AES50 bővítő

A DN9620 1U magas, fél rack szélességű AES50 bővítő, amely két CAT 5 AES50 adatfolyamot fogad és 96 kétirányú 24-bites audió csatornára képes szétosztani egyetlen üvegszálas optikai kábelen keresztül mintegy 500 méteres távolságra, illetve Cat 5e kábellel 100 méterre. Mindkét formátumra jellemző a bámulatosan alacsony latency érték (0,105 ms) a bement és kimenet között. A DN9620 96 kHz, vagy 48 kHz mintavételi frekvenciával működik és számos órajel megoldást kínál a felhasználó számára.

A készülék beépítet automatikus feszültségérzékelő tápegységgel rendelkezik és eredeti Neutrik etherCON és opticalCON csatlakozókkal van felszerelve a megbízható működés érdekében.

A DN9620 képes túllépni a CAT 5e kábelezés korlátain, amely 100 méterben maximálja az AES50 készülékek közötti távolságot. A DN9620 optikai kábelrendszerként üzemeltethető bármely Midas, vagy más digitális konzollal amely AES50 protokollt használ, és lehetővé teszi a távolság növelését optikai kábellel összekötött I/O berendezések között, csakúgy mint a ki/bemenetek bővítését felvevő és egyéb AES50 berendezések esetében egy épületen, vagy épületegyüttesen belül.

Az AES50 egy nyílt architektúrájú digitális hangátviteli protokoll, melynek előnye a rendkívül alacsony latency érték (<70 µs), hatásos előrecsatolásos hibajavítás (feed-forward error connection) és továbbfejlesztett rendszer órajel. Az AES50 kapcsolat digitális audió és kontrol adat jelet továbbít két irányban Cat 5e kábelen keresztül. Az audió-, kontrol- és órajel egy hálózatba való egyesítése egyszerűsíti a kapcsolatot, rövidíti a beállításhoz szükséges időt és csökkenti a kábeles infrastruktúra kiépítésének költségeit.

A DN9620 párban vásárolható meg, 19”-os rack beépítő kerettel együtt.
További információk az AES50 digitális protokollokról

DN9610

AES50 többszöröző

A KLARK TEKNIK DN9610 költséghatékony megoldást nyújt az AES50 többcsatornás digitális audió hálózati csatlakozások (Cat 5E/Cat 6 kábelezés) bővítésére a korábban megvalósíthatónál lényegesen nagyobb távolságra. Kisméretű, masszív, fémötvözetből készült házba építették, ütésálló szilikon burkolatot kapott, mindenhol elfér, hiszen nem nagyobb mint némelyik DI-box.

Egy DN9610 két AES50 adatfolyam 100 méterre való továbbítását teszi lehetővé. A tápellátás kettős tápegységgel történik meghibásodás esetén automatikus és zökkenőmentes visszaállítással. A tápegységek többféle régióban használhatók és reteszelhető DC csatlakozóval rendelkeznek a véletlenszerű kihúzás elkerülése érdekében.

A DN9610 24-bit 48 kHz és 24-bit 96 kHz-es működésre is képes, a két AES50 adatfolyamot egyidejűleg két különböző órajellel is képes továbbítani. A készüléken áthaladó jel latency értéke meghökkentően alacsony, 0,03 ms. Több DN9610 is sorba köthető, így az AES50 adatfolyam tekintélyes távolságra juttatható el.

A tápfeszültség, az AES50 1-es és 2-es bemenet és az 1-es és 2-es kimenet állapotát LED-ek mutatják. A négy RJ-45 aljzat nagy üzembiztonságot jelentő Neutrik EtherCON csatlakozóval került kiépítésre.

A DN9610 bármilyen AES50 rendszerű készülékkel működik.
További információk az AES50 digitális protokollokról


DN9331 Rapide

DN9331

Egyedi, közvetlen és megtapintható: a DN9331 Helix RAPIDE azonnali hozzáférést biztosít a Helix digitális equalizerek minden grafikus hangszínszabályzó funkciójához.

A fader állások azonnali behívását 30 darab keverőpult-minőségű, 100 mm-es úton mozgó motorizált tolópotméter teszi lehetővé. Ezek a KLARK TEKNIK pontos előírásainak megfelelően egyedi gyártásban készülnek, hosszú élettartamot biztosító elektromosan vezetőképes sínekkel, gyors reagálású precíziós szervo vezérlő áramkörökkel. A bőséges tartalékkal bíró tápegység garantálja a gyors reakciót és képes ellátni a fadereket a folyamatos mozgáshoz szükséges teljesítménycsúcsokkal az alacsonyabb kategóriás távirányítású készülékekre jellemző késés nélkül.

A MIDAS/KLARK TEKNIK STS Solo Tracking System felület integrálásával a Helix RAPIDE ideális színpadi monitorrendszerekkel való használatra. A Midas Heritage, Legend, Siena, vagy XL8 Live Performance System kombinálásával minden aux send szóló gombja használható a grafikus EQ beállítások behívására a Helix digitális hangszínszabályzóhoz csatlakoztatott csatornákon. Ez rendkívül gyors hozzáférést biztosít a monitorkeverő hangmérnök számára olyan szituációkban, amikor azonnali reagálásra van szükség.


DN9848

Napjainkban a digitális rendszervezérlők jelentik a leggyorsabban fejlődő ágazatot a digitális jelfeldolgozás területén. Ez elsősorban azért alakult így, mert a tervezőknek lehetőségük nyílt számos kulcsfontosságú funkciót egyesíteni egyetlen készülékben, ezzel csökkenteni az árat és növelni a kényelmet. Sajnos sok esetben az audió minőség fontossága háttérbe szorult „csili-vili” szolgáltatásokkal szemben, végeredményben megkérdőjelezve ezzel a valódi használhatóságot. A Klark Teknik Helix DN9848E rendszervezérlő nem jelent kompromisszumot sem a szolgáltatások, sem a hangminőség terén.

A Helix DN9848E sokoldalúságát tekintve újabb szintet jelent a rendszervezérlők között, legyen szó akár élő produkcióról, akár telepített felhasználásról. Mivel nincs gyárilag kialakított jelút a készüléken belül, így egyszerűen felprogramozható szinte bármely rendszervezérlő feladatnak megfelelően. Valamennyi kimeneten limiter és kompresszor, valamint minden bemeneten kompresszor segíti a legkorszerűbb hangszóróvédelmet és szabályzást, miközben nem kevesebb, mint 96 sávos teljesen parametrikus EQ teszi lehetővé a helyiség és a rendszer hangszínszabályzását. De ami a legfontosabb, hogy valamennyi funkció ellátására bármikor elegendő műveleti teljesítmény áll rendelkezésre, függetlenül attól hogy egyidejűleg hány van közülük használatban.

DN9848


DN1248 Plus

DN1248

A mikrofon splitter 12 hangcsatornával rendelkezik, szabványos 3 U magas 19”-os rack házban. Minden csatornának mikrofon előerősítője, két leválasztó transzformátorral ellátott és két elektronikusan szimmetrizált kimenete van. Opcionálisan valamennyi kimenet transzformátorral leválasztott lehet. Továbbá minden csatorna különálló, +15 dB emelést és -30 dB vágást lehetővé tevő osztókapcsolóval, kapcsolható 48 V-os fantomtáppal, földleválasztó kapcsolóval és szóló funkcióval rendelkezik.

A mikrofon splitter fejhallgató előerősítőt kapott, amely lehetővé teszi a szóló üzemmódba helyezett hangcsatornákba való belehallgatást. A fejhallgató előerősítőhöz jack aljzat, a fejhallgató hangerejét szabályzó forgatógomb és hat szegmensből álló, a szóló üzemmódba helyezett csatornák jelszintjét mutató LED kivezérlés jelző tartozik.


Analóg EQ

(válaszd ki a terméket)

DN360

A csaknem 22 éve gyártásban lévő DN360 grafikus EQ közel 36,000 eladott darabszámmal talán nyugodtan nevezhető világszabványnak. Vajon miért is ilyen közkedvelt ebben a digitális világban? A válasz kézenfekvő. Azonnali hozzáférést biztosít, tökéletesen megbízható és valószínűleg a legjobb hangzású grafikus EQ a piacon. A DN360 talán legfontosabb tulajdonsága a változó ‘Q’ tényező, amely azt jelenti, hogy a fader minél nagyobbat vág vagy emel, annál szűkebb a szűrő Q értéke. Ennek köszönhetően nem emelések és vágások egymást követő halmazát halljuk, mint a konstans Q tényezős EQ-k esetében, hanem egy összefüggő zenei görbét kapunk.

DN360

DN370

A KLARK TEKNIK DN370 a legújabb evolúciós lépést jelenti a 30 évre visszanyúló fejlesztési folyamatban. A DN370 létrehozása az alapokról indult és egy teljesen kompromisszummentes készüléket eredményezett, amely talán a világ legjobb professzionális grafikus hangszínszabályzója. Tökéletes kiegészítője a már meglévő KLARK TEKNIK EQ választéknak, analógnak és digitálisnak egyaránt.

A készülék a kifinomult igényű professzionális felhasználókat célozza meg a rendszervezérlés lehető legjobb megoldásával. A piackutatások szerint a grafikus EQ jelenleg is a leggyakrabban használt hangszínszabályzó készülék a koncerthangosításban és telepített rendszerekben egyaránt, legfőképpen azért, mert fizikai kezelőfelületének köszönhetően azonnali hozzáférést és szabályzást tesz lehetővé minden helyzetben. A DN370-nel teljesen átértékelődött a grafikus EQ szerepe, új képességek megvalósítása került előtérbe, amelyek tükrözik a modern felhasználók igényeit.

Mint minden KLARK TEKNIK termék, a DN370 még nehéz körülmények között is egy életen át szolgálja felhasználóját és nemzetközileg érvényesíthető 3 éves gyári garanciával rendelkezik.

DN370


Dinamika

(válaszd ki a terméket)

 

DN530

DN530

A jelfeldolgozásnak a digitális keverőkbe való beépülése megállíthatatlan folyamatként zajlik, így egy külső eszköznek valami komoly extrát kell nyújtania ahhoz, hogy kiérdemelje helyét a rackben. Az új DN530 Creative Quad Gate épp ezt teszi. Néhány izgalmas újdonságot kínál az audió területén. A DN530 „Transient Accenting” funkciója egyszerű módon teszi lehetővé az attack envelope növelését a gate nyitásán túl. Ez a tranziensek újabb 12 dB-lel való növekedését biztosítja elsősorban dobokkal és ütőhangszerekkel való használatkor, de egyéb akusztikus húros hangszerek, gitár és zongora esetében is. A Transient Accenting egyedülálló a maga nemében és az alkalmazott beavatkozások pontos szabályzását teszi lehetővé a kezelő számára minden csatornán. A DN530 kivételes szolgáltatása a dobcsatornák használatnak bővítését teszi lehetővé és jelentős mértékben csökkenti az erőteljes EQ, vagy kompresszió szükségességét.

DN540

DN540

A kompresszorok eredetileg az audió jel dinamikatartományának csökkentésére szolgáltak. Ezt a gain megváltoztatásával végezték, amely a jel szintjét automatikusan beállította a dinamikának és az adott berendezés hangkarakterének és szabályzóinak függvényében. A dinamikaszabályzás történetének folyamán számos különféle berendezés látott napvilágot eltérő gain technológiákat alkalmazva. Minden típus egyedi hangzással rendelkezett. A felhasználók számos alkalmazásban megfelelőnek találták ezeket a gyakran véletlenszerű kompresszálást nyújtó szerkezeteket és sokkal több dologra használták őket, mint egyszerű dinamika csökkentésre: néha a dinamika megfordítására, dinamika növelésre is. Ezeket a kreatív használati módokat szem előtt tartva a DN540 késésmentes, minden részletre kiterjedő és kompakt dinamika feldolgozó csomagot kínál. A DN540 egyedi szolgáltatásainak köszönhetően különösen jól használható énekhez a folyamatos „pumpálás” kiküszöbölésére és a hangzás „levegőssé” tételére számottevő zaj megjelenése nélkül.


DI Box

(válaszd ki a terméket)

DN100

A KLARK TEKNIK DN100 egycsatornás aktív DI box kifejezetten széles dinamika tartomány átvitelére készült, alacsony zajszinttel és olyan első osztályú hangminőséggel, amely egy KLARK TEKNIK terméktől elvárható. A DN100 a turnézás szigorú követelményei szerint készült: vastag alumínium burkolat védi az elektronikát, kívülről még egy kemény szilikon gumi bevonatot is kapott.

A DN100 professzionális felhasználásra alkalmas, ahol szabványos +48 V-os fantomtáp minden keverőpulton megtalálható. Néhány DI box mind fantomtápos, mind pedig 9 V-os elemmel való működést lehetővé tesz, de ez a kompromisszumos megoldás a hangminőség romlásával jár. A legszembetűnőbb a jel dinamika tartalékának mennyisége. A DN100 clip pontja jelentősen magasabb, mint más professzionális aktív DI boxé, +10 dBu-ra képes 2 Ohm terhelésnél. A magasabb clip pont azt jelenti, hogy sokkal nagyobb bemeneti jelszintet képes fogadni anélkül, hogy osztókapcsolót kellene alkalmazni. Ennek megfelelően a DN100 mindössze akkor igényel -30 dB-es leosztást, ha közvetlenül egy hangszererősítő kimenetéhez csatlakoztatjuk.

DN100

DN200

A DN terméksorozat jelentős sikereire építve a KLARK TEKNIK az új DN200 Multi Mode sztereó DI-box piacra dobásával bővítette kínálatát.

A DN200 kétcsatornás aktív DI-box a KLARK TEKNIK vásárlói által elvárt kivételesen jó hangminőségű kapcsolatot biztosítja, valamint további új innovatív lehetőségeket kínál. Robusztus, fémötvözetből készült háza formailag megegyezik a hatalmas sikerű DN100 egycsatornás DI-box kivitelével, cserélhető szilikon burkolata fokozott védelmet nyújt. A DN200-ban bemenetként egy pár XLR, jack és RCA szolgál, ezen kívül 20 dB-es osztókapcsolóval és földleválasztó kapcsolóval rendelkezik.

A szokásos sztereó DI-box alkalmazáson túl a DN200 Sum üzemmódra is képes, ilyenkor a jobb és bal oldali jel összegzésre kerül és a jobb és bal kimeneten egyaránt megjelenik. Split üzemmódban a bal oldali bemenet jele a bal és jobb oldali kimenetre is rákerül. A DN200 24 V és 48 V közötti fantomtáppal üzemel.

DN200


SquareOne

(válaszd ki a terméket)

 

SQ1G

SQ1 EQ

A KLARK TEKNIK 1975 óta tervez hangszínszabályzókat és olyan jelentős terméklistával rendelkezik, amelybe beletartozik még a DN27, DN360 és DN370, az ipar három legjobb és legrégebben tervezett készüléke.

A Square ONE grafikus EQ a KLARK TEKNIK 30 éves tervezésben elért gyakorlatát képviseli, sokkal elérhetőbb áron, kiváló hangminőséget biztosítva a költségérzékeny felhasználók számára is.

bemenetek száma: kettő
típusa: szimmetrikus (XLR és jack)
impedancia: 20kΩ
kimenetek száma: kettő
típusa: szimmetrikus (XLR és jack)
impedancia: 600 Ωmax.
kimenetiszint: +22dBu
frekvencia átvitele: 20Hz-től 20kHz-ig
THD+N (torzítás): < 0.005% @ 1kHz, +4 dBu
zaj küszöbérték: <-90 dBu
túlvezérlés kijelző: +19 dBu
gain: – ∞-töl +6dBu-ig
frekvencia sávok száma: 30(25Hz-20kHz, 1/3 oktáv)
vágás/emelés: ±12dB
felüláteresztő szűrő: 12 dB/oktáv
aluláteresztő szűrő: 12 dB/oktáv
feszültség: 100 V-240 V AC ± 10%
teljesítmény felvétel: <25W
magasság: 133mm (5.25 inch) – 3U
mélység: 205mm (8 inch)
szélesség: 482mm (19 inch)
nettó tömeg: 4.4kg
szállítási tömeg (bruttó): 5.4kg

SQ1D

SQ1 dinamika processzor

A technikai riderek folyamatosan változó készülék igénye csak egy a sok nehézség közül, amivel egy audió berendezéseket kölcsönző és élő hangosítást végző cégnek szembe kell néznie. Egy mindenre célra megfelelő eszközkészlet fenntartása, vagy a kint lévő rackek átrendezése időigényes és költséges feladat, a számtalan hardver opció tovább bonyolítja a dolgot.

Minderre megoldást kínál a KLARK TEKNIK Square ONE dinamika processzor. Nyolc csatornányi sokoldalú, konfigurálható, kiváló minőségű dinamika processzor egy 3 U méretű dobozban. A megfelelő márka, a megfelelő kombináció, mindig ez jelenti a megfelelő befektetést.

bemenetek száma: nyolc
típusa: szimmetrikus (XLR)
impedancia: 10kΩ
kimenetek száma: nyolc
típusa: szimmetrikus (XLR)
impedancia: 600 Ω
max. kimeneti szint: +22dBu
frekvencia átvitel: 20 Hz-től 20 kHz-ig
THD+N (torzítás): < 0.02% @ 1kHz, +4 dBu
zaj küszöbérték: <-95 dBu
dinamika tartomány: >117dB
kompresszor gain: 0 dB-től +30 dB-ig
feszültség: 100 V-240 V AC ± 10%
teljesítmény felvétel: <35W
magasság: 133mm (5.25 inch) – 3U
mélység: 205mm (8 inch)
szélesség: 482mm (19 inch)
nettó tömeg: 4.4kg
szállítási tömeg (bruttó): 5.4kg

SQ1S

SQ1 Splitter

Az analóg audió splitter a legsokoldalúbb és költséghatékonyabb módja a hangjelek szétosztásának több helyszínre, különösen abban az esetben van rá szükség, amikor analóg és digitális pultokat kapcsolnak össze monitor és FOH keverőként és a digitális pultok különböző audió jel utakat használnak.

A Square ONE Splitter egyszerű megoldást kínál felhasználóbarát, kiváló minőségű, a Midas XL8 által inspirált előerősítőkkel, nyolc csatornával, 2 U magas kivitelben.

A sokoldalúság további növelésének érdekében egy harmadik készletnyi, transzformátoros leválasztású független (fix gain) kimeneti csoport is elhelyezésre került, így a Square ONE Splitter 1-16 csatornás média elosztóként képes üzemelni.

A hangminőség a KLARK TEKNIK-től megszokott módon a legmagasabb szintet képviseli.

bemenetek száma: nyolc (mikrofon/vonal)
típusa: szimmetrikus (XLR)
max. bemeneti szint: +22dBu
impedancia: 5k Ohm
kimenetek száma: tizenhat
típusa: szimmetrikus (XLR)
impedancia: <50 Ohm
max. kimenetiszint: +22dBu
frekvencia átvitel: ±0,5 dB 20 Hz-től 20 kHz-ig
THD+N (torzítás): < 0.02% @ 1kHz, unity gain
zaj küszöbérték: unitly gain esetén <-100 dBu
dinamika tartomány: szimmetrikus kimeneten >122dB (hátul)
trafos kimeneten >140dB (elől)
feszültség: 100V-240V a.c. ± 10%
teljesítmény felvétel: <35W
magasság: 88mm (5.25 inch) – 2U
mélység: 200mm (7 7/8 inch)
szélesség: 482mm (19 inch)
nettó tömeg: 4.5kg
szállítási tömeg (bruttó): 5.7kg