divider

Az üzlet több mint kezdet – szerves része a cég egészének

A Biamp méltán büszke vezető helyzetére a professzionális AV rendszerek és készülékek piacán. Akár az első Biamp termék vásárlását fontolgató vásárlóról, akár régi kuncsaftról legyen szó, mindegyiküknek bizonyosnak kell lennie afelől, hogy a Biamp segíteni kíván abban, hogy jobban menjen az üzlet. A Biamp elkötelezett híve a termékfejlesztésnek a vásárlók és az ipari fejlődés érdekében egyaránt. Olyan hálózati rendszereket alakítanak ki, amelyek kevesebb berendezést igényelnek, rövidebb idő alatt és kevesebb felhasznált anyaggal kiépíthetők. Folyamatosan dolgoznak a fejlesztésen és a rendszerek tökéletesítésén annak érdekében, hogy a legjobb minőséget adhassák a legnagyobb megtakarítások mellett. Szintén nagy hangsúlyt fektetnek a partnerek anyagi erőforrásainak figyelembe vételére gyarapodásuk érdekében.


Hálózati média rendszerek

Kevesebb kábel, egyszerűbb kezelhetőség, csökkentett költségek és hihetetlen sokoldalúság. A hálózati média rendszer a kommunikáció jövője. Ha szeretne többet megtudni arról, hogy a hálózati média rendszerrel miképp takaríthat meg pénzt és dolgozhat hatékonyabban, kattintson ide.

AV kapcsolat

Az IT és AV összefonódása. Annak érdekében, hogy segítsenek Önnek megfelelni az új kihívásoknak, létrehoztak egy weboldalt ahol professzionális IT és AV szakemberek osztják meg az információkat, ezek révén olyan tudáshoz juthat, amely a sikerhez szükséges. Ide kattintva megtudhatja mi az, ami Önnek szól.

Oktatás

Akár AV rendszerek tervezésével foglalkozik, akár egy AV területen fontos szerepet játszó IT részleg munkatársa, a hálózati médiához és az AV rendszerhez kapcsolódó mindenfajta tudás megszerzése fontosabb, mint valaha. Egy olyan képzést ajánlanak Önnek, amely révén képes lesz a legtöbbet kihozni bármilyen rendszerből. Itt megtudhatja, hogyan.


Termék csoportok

Audia
Audia is a full-featured, highly configurable, networked digital audio platform. It seamlessly integrates powerful hardware and intelligent software for unheard of design and networking potential.

Nexia
Nexia offers focused, economical, and application-specific audio products. The entire Nexia lineup is designed with a network-friendly open architecture to help you create economical, intuitive products.

Tesira
The first truly scalable networked media system using Audio Video Bridging (AVB) — Tesira delivers smarter system modularity, breakthrough performance and boundless expansion potential.

Vocia
Our Vocia family is an advanced, multipurpose networked public address and voice evacuation system. Vocia’s distributed networked approach gives you unprecedented scalability, flexibility and reliability.

Analóg termékek
We’ve built analog products for over 35 years. Even as we’ve pioneered the world’s finest digital audio platforms, we continue to produce some of the finest amplifiers and mixers available.

CONTROLS & ACCESSORIES
Biamp offers a number of controls and accessories that enhance your installations, making them quicker to implement and easier to use.


Felhasználási területek