beyerdynamic logo divider

Konferencia technika

orbis

Orbis

Vezetékes megoldások

További információk

quinta

Coretis

Digitális jelfeldolgozó

További információk

quinta

Quinta

Vezeték nélküli megoldások

További információk

synexis

Synexis

Tárlatvezetés, gyártelep látogatás, mobil tolmács rendszer

További információk

revoluto

Revoluto

vertikális és horizontális Array mikrofonok


További információk

synexis

Stegos

Vezeték nélküli határfelület mikrofon videokonferenciához

További információk

Technológiák

Revoluto

A cég a konferencia technológia terén is aktív, ezért 2006-ban a Revoluto fejlesztésének irányába fordult. Ez a szabadalmaztatott konferencia rendszer egy sor körültekintően összehangolt mikrofont használ.

A mimika és a gesztikuláció minden beszélgetésben fontos szerepet játszik. A Beyerdynamic nagy figyelmet fordított erre az önkéntelen mozgásra a Revoluto mikrofonegység fejlesztése során. A szabadalmaztatott mikrofon array technológiának köszönhetően – amelyben több mikrofonkapszula van egymáshoz csatlakoztatva – nincs szükség gégenyakas mikrofonra. Ez a módszer egyúttal lényegesen nagyobb területet képes átfogni, így amennyiben a beszélő hátradől, vagy feláll a székéből, illetve egy jobb vagy bal oldalon lévő beszélgetőpartner felé fordul, a hallgatóság továbbra is megfelelő hangminőséget és állandó hangerőt tapasztal.

Ear-Patron

Az EarPatron egy fejhallgatókban használt szabadalmaztatott hallásvédelmi technológia a vásárlók egészségének megóvása érdekében. Ellentétben azokkal az eszközökkel, amelyek egyszerűen csak korlátozzák a maximális hangerőt, ez a technológia a folyamatos hangnyomás szinten tartására összpontosít (LEQ). Ez alatt a hanghullámoknak a hossz és intenzitás szerinti összege értendő, amelynek a felhasználó tudatosan, vagy akaratlanul is ki van téve. A „Patron” kijelzi a „hang dózist”, amelyben a hallgató részesül a mérési periódus alatt, megelőzve a túlterhelést és halláskárosodást. Az EarPatront jelenleg a SIS tolmácsrendszerben és a Headzone Pro XT surround fejhallgatóban használják. A technológia alkalmazásának bővülése a közeljövőben a konzumer fejhallgatók területén is várható.

Scudio technológia

A Scudio technológia számos olyan elektronikai és mechanikai eljárást foglal magába, amellyel a vezeték nélküli mobil rendszerek keltette nemkívánatos interferenciákat lehet kiküszöbölni Ezeken a területeken a szabadalmaztatott kapszula árnyékolás minden mikrofon esetében fontos részlet. A Scudio technológia megoldásainak hatása minden Beyerdynamic installációs mikrofon esetében biztosítja az optimális hangminőséget és beszédérthetőséget.

© 2015 Bluesound Kft.