divider

A cégről

A hollandiai Utrecht városában székelő ASL Intercom BV-t 1985-ben alapította a jelenleg ügyvezető igazgatói posztot betöltő Eric de Bruyn. Korábban nagy európai kölcsönző cégként a de Bruyn által létrehozott ASL Intercom gyors sikereket ért el élő előadások és közvetítések különleges igényeit kielégítő hordozható és telepített intercom rendszerek kiépítésével.

Az ASL vállalatként azt az egyetlen célt tűzte ki maga elé, hogy strapabíró, megbízható, sokoldalú és kiváló minőségű kommunikációs rendszereket kínáljon rendezvényekhez, közvetítésekhez és hasonló alkalmazásokhoz. Az ASL termékek világszerte elismertek kiemelkedően jó beszédérthetőségük, üzembiztonságuk és a legigényesebb felhasználói környezethez is megfelelő kezelőfelületük okán.

Termékek


Digital Intercom

Az ASL Digital Intercom a hálózati technológia legújabb fejlesztéseit használja fel, így kivételesen rugalmas rendszer-konfigurációt és szolgáltatásokat nyújt, valamint egyszerű rendszerbeállításokat tesz lehetővé. Az ASL Digital Intercommal bármilyen méretű alkalmazás kiszolgálható, legyen az egy kis hordozható rendszer, vagy hatalmas bonyolult hálózat élő rendezvényeken és közvetítéseknél.

Digital Intercom

Az új ASL Digital Intercom rendszer áttörést hozott az élő produkciók és rendezvényszervezés hatékony, megbízható kommunikációt igénylő területén. A legújabb hálózati technológiák innovatív használatának köszönhetően az ASL Digital Intercom rendszer első látásra elegánsan egyszerű. De ne tévesszen meg senkit a figyelemre méltóan könnyű kezelhetőség. Az ASL Digital kivételes képességekkel rendelkezik, különösen rugalmasan alkalmazható, szolgáltatásaival még egyetlen intercom rendszernél sem találkozhattunk, legyen az analóg, vagy digitális.


Analog Intercom

Az ASL Analog Intercom a felhasználói területek széles spektrumában alkalmazható, ahol megbízható, tisztán érthető, egyszerűen kezelhető kommunikációra van szükség. Két termékcsalád kapható, melyek minden igényt lefednek az egycsatornás, két-három beltpackből álló rendszerektől a komplex, sokcsatornás, több állomással rendelkező, vezetékes vagy vezeték nélküli beltpackeket alkalmazó kiépítésig.

Basic sorozat

A Basic sorozat költséghatékony megoldást kínál számos alkalmazáshoz, ahol teljes duplex, több résztvevős kommunikációra van szükség. Minden kapcsolat szabványos, szimmetrikus, hárompólusú XLR-rel ellátott mikrofonkábelen keresztül zajlik. A beüzemelés nem igényel szaktudást és a kezelőszervek világos elrendezése biztosítja a problémamentes működést egészen rövid ismerkedést követően. Az összekötő kábeleken vezetett tápfeszültség lehetővé teszi, hogy a működési hangerőszint nem változik, amikor egy állomást hozzáadnak a hálózathoz, vagy eltávolítják onnan.


Pro sorozat

Az ASL Analog Intercom Pro sorozata hatékony és sokoldalúan használható rendszert kínál teljes duplex, több résztvevős kommunikációhoz. A Pro sorozat több csatornát kezel, nagyszámú állomást képes fogadni mind vezetékes, mind pedig vezeték nélküli megoldással. Bár sokféle konfiguráció lehetséges, minden összekötő kábel szabványos szimmetrikus mikrofon kábel (hárompólusú XLR csatlakozóval), a beüzemelés pedig nem igényel szaktudást. A kezelőszervek áttekinthető elrendezése alapvetően üzembiztossá teszi a működést még rossz fényviszonyok között is. A kiváló műszaki felépítés és a körültekintő minőségi ellenőrzés problémamentes használatot garantál hosszú éveken keresztül.


Cue Light System

Az ASL Cue Light rendszer egy, vagy több TS 120 típusú 12 csatornás Master Station készülékből, igény szerinti számú TS Cue Light vevőegységből és az opcionális TS 99 Preset Control berendezésből áll. A Master Station és vevőkészülékek közötti kapcsolathoz szabványos, hárompólusú XLR-rel szerelt mikrofonkábeleket kell használni.

Két, vagy több TS 120 Master Station a hátlapjukon található D9 csatlakozókkal fűzhető össze. Két egységet összekötve például 24 csatornás Cue Light rendszert kapunk. Összesen tizenkét egység kapcsolható össze ily módon, ezáltal maximum 144 csatorna hozható létre. Függetlenül attól, hogy hány készüléket fűzünk össze, csak egy darab TS99 Preset Control berendezésre van szükség.


Tartozékok az Analog Intercom rendszerhez

Az ASL az intercom tartozékok teljes skáláját kínálja, lehetőséget biztosítva ezzel a rendszertervezők számára, hogy saját igényeik szerint állítsák össze az alkalmazáshoz illő konfigurációt. Minden ASL tartozék szigorú tűréshatárokon belül, kiváló minőségű alkatrészekből készül annak érdekében, hogy éveken át megbízhatóan szolgáljon hordozható, vagy fixen telepített rendszerekben.