Csöves előerősítők

Az utóbbi néhány évben a csöves előerősítők használata egyre szélesebb körben terjedt el. A professzionális hangminőség és szolgáltatások – kézzel válogatott 12AX7 cső, fantomtáp és fázisfordító – teszik elismertté a Tube MP készüléket stúdiók ezreiben világszerte.

További információk és vásárlás

USB-s eszközök

Az USB csatlakozófelület megfelel az USB1.1 szabványnak, USB adaptív módot használ lejátszáshoz és USB aszinkron módot felvételhez. Működik a Windows USB audio device illesztőprogramjaival 98/SE/ME/2000/XP/Vista, valamint az Apple számítógépekkel OS9.1/OSX alatt, natív USB támogatással. Nincs szükség speciális driverre.

További információk és vásárlás

 

Csöves kompresszor

Kiváló teljesítményű channel strip és ideális all-in-one bemeneti megoldás analóg és digitális felvételhez, tökéletes választás a kényes énekhez és szólóhangszerekhez.

További információk és vásárlás

 

Splitter-ek

Lehetőséget nyújtanak arra, hogy a direkt kimenetet a főkeverőre, a második független kimenetet pedig a monitorkeverőre, vagy a felvevő eszközre küldjük. A direkt kimenetek átengedik a főkeverőről érkező fantomtápot, így kondenzátor mikrofonokkal is használhatjuk.

További információk és vásárlás

 

Fejhallgató erősítők

Az ART HeadAmp6PRO hatcsatornás sztereó fejhallgató erősítő hat aux bemeneti szekcióval rendelkezik, használatával megvalósítható a népszerű „többet magamból” funkció mindegyik kimeneti mixben. Ezen felül mindegyik kimeneti csatorna kettős rendeltetésű balance szabályzót kapott, amellyel a fő jelút jobb és bal oldala között panorámázhatunk, illetve a fő jelút és az Aux bemenet kiválasztott csatornájának arányát állíthatjuk be.

További információk és vásárlás

 

Áram kondícionálók

A népszerű 4×4 alapjaira épülő Pro sorozat strapabíró kialakítású megbízható tápfeszültség kondicionálókat kínál számos alkalmazáshoz. Amikor tápfeszültség elosztásra van szükség, akkor a 4×4 Pro sorozat védelmet nyújt a az impulzusszerű feszültségnövekedés, azaz „tüskék” ellen, így a rack készülékeket megóvhatjuk a nemkívánatos zavaroktól.

További információk és vásárlás

tARTozékok

Az ARTcessories egy csapásra meghódította az audió világot és zenészek, DJ-k, valamint stúdióban dolgozó hangmérnökök körében is népszerű márkává lett. Split, combine, mix, power, hívhatjuk bárhogy: színpadon, stúdióban, vagy akár a nappaliban is könnyedén használhatjuk őket, felépítésük tartósságot biztosít.

Ha egy kis dobozra van szükség egy nagy probléma megoldásához, vagy egy kisebb projektből szeretnénk többet kihozni, az ARTcessories mindenre lehetőséget nyújt. Hatalmas kínálatot biztosít hasznos eszközökből, beleértve a DI boxok, fejhallgató erősítők, kis keverők, mikrofonkábel átalakítók/elosztók széles választékát és még sok mást. Az ARTcessories okos megoldásokat kínál a legtöbb felmerülő audió igényre bármely felhasználási területen.

DI Box-ok

Az ART Direkt boxok erős, strapabíró felépítésűek, segítségükkel elektronikus hangszerek (vagy más hangforrások) kimenetét küldhetjük keverők és egyéb eszközök szimmetrikus bemenetére.

További információk és vásárlás

 

Micro kerevők

A probléma: össze kell keverni a CD és a videomagnó hangkimenetét egy szintetizátorral, valamint egy basszuserősítő vonalkimenetével és elküldeni őket a számítógépre, vagy felvevő eszközre.

A megoldás: a MacroMix készüléket a hangforrások és a számítógép közé kell csatlakoztatni. A hangerők keverhetők és a fejhallgató csatlakozón ellenőrizhetjük a mixet.

További információk és vásárlás

 

Fantomtápok

A különböző kondenzátor mikrofonok különféle fantomtápot igényelhetnek. A szabályos fantomtáp 48 V-tól egészen a 9 V-os alsó határértékig terjed. Szerencsére az előírások elég rugalmasak a megfelelő feszültséget illetően. A durva ökölszabály szerint a több jobb.

További információk és vásárlás

 

Audio segédeszközök

Ha a számítógépen futó zenei alkalmazás és a monitor rendszer közötti interfészre, telepített rendszer hosszú kábeleinek transzformátoros leválasztására, felvevő eszközből érkező jel leválasztására, vagy éppen két audió rendszer közötti biztonságos csatlakozásra van szükség, az ART DTI mindezt képes megoldani.

További információk és vásárlás

 

Lemezjátszó előfokok

Az USB Phono Plus ideális megoldás a nagy értékű bakelit lemezgyűjtemények számítógépre való átviteléhez. Szintén remekül használható analóg és digitális jelek közötti interfészként. A beépített alacsony zajú RIAA lemezjátszó előerősítő áramkör alulvágó szűrővel rendelkezik (a dübörgés eltávolítására) és kiváló hangminőséget garantál.

További információk és vásárlás

 

USB kábelek

Az ART Connect kábelek megkönnyítik elektromos gitárok (vagy más, monó jack csatlakozóval rendelkező elektromos hangszerek), dinamikus mikrofonok, MIDI berendezések (beleértve a hangszereket, kontrollereket és hangmodulokat) közvetlenül a számítógép USB portjára való csatlakozását a zenei szoftverekkel, felvevőkkel és sequencerekkel történő kényelmes használat érdekében. Nincs szükség speciális illesztőprogramokra, plug-and-play eszközként használhatók Windows PC és Mac gépeken egyaránt.

További információk és vásárlás